Comtech Telecommunications Corp. to Report First Quarter of Fiscal 2020 Results on December 4th

MELVILLE, N.Y. –
December 2, 2019 — Comtech Telecommunications Corp. (NASDAQ: CMTL), a leading provider of products, systems and services for advanced communications solutions, today announced that it will report its first quarter of fiscal 2020 results after the market closes on Wednesday, December 4, 2019. The Company has scheduled an investor conference call for Wednesday, December 4, 2019 at 4:30 PM ET. Investors are invited to access a live webcast of the conference call from the investor relations section of the Comtech web site at www.comtechtel.com. Alternatively, investors can access the conference call by dialing (800) 895-3361 (domestic) or (785) 424-1062 (international) and using the conference I.D. of “Comtech.” A replay of the conference call will be available for seven days by dialing (800) 839-5244 or (402) 220-2699.

تقوم شركة Comtech Telecommunications Corp. بتصميم وتطوير وإنتاج وتسويق المنتجات والأنظمة والخدمات المبتكرة لحلول الاتصالات المتقدمة. تبيع الشركة المنتجات لقاعدة عملاء متنوعة في أسواق الاتصالات التجارية والحكومية العالمية.

تحتوي بعض المعلومات الواردة في هذا البيان الصحفي على بيانات تطلعية بطبيعتها وتنطوي على بعض المخاطر والشكوك الكبيرة. وقد تختلف النتائج الفعلية ماديا عن هذه المعلومات التطلعية. تحدد ملفات لجنة الأوراق المالية والبورصات الخاصة بالشركة العديد من هذه المخاطر والشكوك. أي معلومات تطلعية في هذا البيان الصحفي مؤهلة بالكامل من خلال المخاطر والشكوك الموضحة في ملفات لجنة الأوراق المالية والبورصات.

بي سي إم تي إل

وسائط:

مايكل د. بورسلين، نائب الرئيس الأول والرئيس التنفيذي للعمليات

631-962-7000

[email protected]

المزيد من المدونات

Comtech Completes First Province-wide Migration to NG9-1-1 Infrastructure in Canada

CHANDLER, Ariz. – July 11, 2024– Comtech (NASDAQ: CMTL) (the…

Comtech Launches Artificial Intelligence-Enabled Public Safety Solution

New SmartAssist Solution to Enhance Emergency Response & Reduce Burden…

North Central Texas Awards Comtech Public Safety Contract Valued at Approximately $30.0 Million

Comtech to Deliver Comprehensive Next Generation 9-1-1 Capabilities Designed to…